Nem kell ezt túlragozni!

 

Nem kell ezt túlragozni. Te vagy a felelős!

Van egy testünk, amivel minden nap kapcsolatban vagyunk és kizárólag  Mi a ’gazdája’ vagyunk érte felelősek! Használatban van alváskor, mozgáskor, mikor mosolygunk, ölelünk, táplálkozunk…

Ott a tánc!

Milyen fontos az, hogy érezzük a ritmus, legyen energiánk riszálni! A testünknek, szervezetünknek energia kell, hogy létezni tudjon. Energia, a tápláló és finom ételekből, amit szeretünk. Az életünk meghatározó része a táplálkozás, amit ha felelősen csinálunk, sok betegséget, és kellemetlen helyzeteket, pillanatokat kerülhetünk el.


Ennünk kell, mint ahogy lélegeznünk is…

A szervezetünk számára fontos a tápláló tápanyag, annak érdekében, hogy mentálisan, fizikálisan is a legjobbat tudja nekünk nyújtani, jól működjön, ezáltal mi is a legjobb teljesítménnyel tudjunk jelen lenni a mindennapokban. A családdal, a munkahelyen, a csapatban, a hálószobában…

Mindenki szereti a finomságokat, csak vagyunk, akik nem tudjuk kontrollálni, illetve nem megfelelően válogatjuk meg azt, amit a szervezetünknek adunk! (ez alatt nem azt értem, hogy diétázz életed végéig )

Mozognunk kell, mivel ez által tartjuk karban az ízületeinket, izomzatunk és az egész testünk! Itt ne arra gondolj, hogy minden embernek komoly edzéseket, sportokat kell űzni ahhoz, hogy eredményeket érjen el, fittebbek, energetikusabbak legyenek a napjai.

Egyszerűen be kell iktatni az aktivitást az életünkbe, sétákat, kocogást, bringázást, kirándulást stb. Álljunk fel a fotelból, számítógép elől, és menjünk ki a szabadba télen nyáron egyaránt.

Gondold csak el, mennyivel egyszerűbb az élet azoknak az embereknek, akik aktívan élik napjaikat és tele vannak energiával!

Jobban teljesítenek az élet minden terén! Csodálkozunk, hogy jobb anyagi heylzetben is vannak sokszor? Ez csak természetes, mivel sokkal többet tudnak teljesíteni, magabiztosabbak ezáltal jobban is megy minden. 

Csupán azért, mert mozognak, sportolnak, mentálisan is fejlesztik magukat, és ezáltal sokkal, hangsúlyozom, sokkal jobb eredményekre, teljesítményekre képesek!

Természetesen minden ember más életet él. Van aki szellemi munkát végez, van aki fizikait...Egy viszont biztos. Abban az esetben ha aktivizálod magad, végezz szellemi munkát vagy fizikait, sokkal jobban fogsz tudni teljesíteni, mivel lesz energiád, erőd a nap folyamán a munkád eredményesebben elvégezni.


Tapasztalatból mondom...

Gondolkodásmód megváltoztatásával, motivációval, és kitartással fogod elérni, hogy Te is jobban tudj teljesíteni az élet minden területén.

A döntés a tiéd, mint ahogy a tested is.

Te vagy felelős érte és tőled függ, hogy milyen testben, és mennyire aktívan éled le az életed!

Abban az esetben, ha szeretnél további tanácsokat, tippeket, recepteket, programokat, ingyenes anyagokat stb. Várunk szeretettel a Facebook oldalunkon, ahol valódi támogatást kapsz. 


Ezt hallgasd meg, ha valódi fejlődés a célod


 

Letölthető anyagok
error

Nézz be a többi social oldalamra is szuper tartalmakért!