Itt a megoldás

Eddz otthon 25 percet heti 4 alkalommal privát személyi edződ segítségével és megváltozik a teljes életed.

Azért van, hogy a program minden ember számára rugalmas és hosszan tartó megoldást ad, mert a támogatás folytonos és az edzés, illetve táplálkozási rendszer bizonyított általam és több ezer ember által. .

Kikkel dolgozom?
Kiknek segítek?

Az egyik ok, hogy a kliensek órási eredményeket érnek el, az az, hogy megteszik az első lépéseket. Őszintén, nem minden jelentkezővel kezdem el a munkát. Csak olyan személyekkel dolgozom, akik:


Komoly szándékkal állnak neki


Tesznek is érte, hogy fejlődjenek


Lehet velük együtt dolgozni.Szeretnél változást?

több energiát, jobb teljesítőképességet a munkában és a hálószobában


fantasztikus életörömet, 10 évvel fiatalabbnak érzeni magadat


tónusos, definiált test, amit a párod tekintete soha nem hagyhat ki


és még a sok pluszt, amelyet sorolhatnék


Töltsd ki az űrlapot a lap alján!

Ha nem figyeled az e-mail fiókod és nem válaszolsz, sajnos lemaradsz ). Nem minden esetben van program előtti egyeztetés, beszélgetés!

Ebben a beszélgetésben sok hasznos tanácsot fogsz kapni, ami akkor is a tiéd lesz, ha esetleg úgy döntesz, hogy mégsem szeretnél velem dolgozni. A sok hasznos dolog alatt azt értem, amit említettem neked a fenti leírásban. Miután megegyeztünk a beszélgetés során, kapsz egy invitálást az applikációmba! Itt csak nyerhetsz – nincs mit veszíteni!

Ne ijedj meg, nem vagyok szigorú. Ha elhatároztad, hogy változtatni akarsz, akkor biztos vagyok benne, hogy sikeresen együtt fogunk dolgozni, a céljaid elérése érdekében.

Hamarosan jelentkezem.

A legjobbakat addig is!

Regisztrálok a programba
 

Letölthető anyagok