"Egy személyi edző sikere a kliens boldogsága, elégedettsége
A megfelelő személyi edző kiválasztása minden átalakulni és fejlődni vágyó embernek nehéz döntés.

Bizalmat, támogatást és eredményt szeretnél. Ez az, amit én garantálok neked a programjaim során. A többéves tapasztalatommal biztosíthatlak arról, hogy tudom hogyan, miben és milyen ütemben kell, hogy haladjunk a cél felé.

Az évek alatt volt szerencsém nagyon sok embernek segíteni az átalakulásában, és életmódváltásában. Boldog lennék, ha veled is együtt dolgozhatnék. Nincs annál jobb érzés, mint amikor látom az új kliens változásait.

Nincs is jobb érzés számomra, mint embereknek segíteni elérni a céljaikat.

Elmesélném, hogy mielőtt a személyi edzői hivatást választottam, az életem érdekesen alakult. Sok területen próbálkoztam: környezetvédelmi technikusként végeztem 2001 évében. Megjártam több országot, éltem Angliában két különböző városban, Dániában. Baristaként dolgoztam – jó fizetés, jó környezet – de mégsem voltam elégedett. Eljártam edzőterembe, jártam futni, kitöltötte a sport a mindennapjaimat.

Amikor leültem és átgondoltam a helyzetem, rájöttem valamire. Nagyon szeretek sportolni, és nagyon szeretek új emberekkel ismerkedni és barátságokat ápolni. Bevillant egy kép az edzőteremből, ahol is egy személyi edző órát adott. Meg is volt a kristály tiszta kép. Személyi edző leszek! Beiratkoztam, elvégeztem a fitness edzőit, majd a személyi edzőit. Rengeteg idő és munka volt benne, de fel sem tűnt, mivel tudtam, hogy nincs más amit szívesebben csinálnék.

Iratkozz fel a Simonfitness tippekre!


Mit várhatsz a Simonfitness-től?

Amennyiben csatlakozol a Simonfitnesshez, az utazásod első lépéseit teszed meg a kiegyensúlyozott élet és az álom testalkat elérése érdekében. Ezek az álmok már csak egy pár hónapra vannak innen.

A Simonfitnessel együtt dolgozva biztos lehetsz abban, hogy a kidolgozott stratégia a maximális eredményt hozza majd számodra. Otthoni edzéssel Fejlődj és Formálódj Okosan.

Letölthető anyagok