Edzőtermi vs. otthoni edzések

 

Edzőtermi vs. otthoni edzések

Mondjuk ki: Az otthoni edzésről sok rossz pletyka akad. Sokan kritizálják ezért, azért. Ha belegondolunk, hogy egy konditermi edzés idejének fele azzal megy el, hogy eljutsz oda, akkor az otthoni izzadás nem is olyan rossz dolog.

Sőt, sok további előnye is van az otthonodban-edzésnek például időt és pénzt spórolsz, illetve a fura tekintetektől sem kell félned a nappalidban.

Ha még mindig kételkedsz azzal kapcsolatban, hogy az otthoni edzés akár jobb is lehet, mint a konditerem, akkor feltétlenül olvasd el ezt a cikket!1. Sosem kell várakoznod

Ismerős az a helyzet, amikor arra vársz az edzőteremben, hogy valaki befejezze a munkát egy adott gépnél vagy egy adott eszközzel? Csak ott állsz, és várod, hogy végezzen. Na ilyen otthon soha sincs. Akkor kezded el az edzést, amikor akarod és azt csinálsz amit csak akarsz. Persze, általában az otthonunkban nincs olyan sok gép, eszköz, mint az edzőteremben, viszont saját testsúllyal bármikor edzhetsz.

Az edzőteremben lehetnek olyan dolgok, amik elvonják a figyelmedet, és lehet, hogy néha alkalmazkodnod kell másokhoz. Otthon ilyen sosem lesz, 100%-ban magadra tudsz fókuszálni.

Miközben a profi testépítők büszkén mutogatják magukat, és nem bánják, ha nézik őket edzés közben, nem mindenki szeret mások előtt edzeni. Otthon sokkal magabiztosabban lépsz ki a komfortzónádból. Kipróbálsz olyan gyakorlatokat, mozdulatokat, amiket az edzőteremben biztos nem mernél.

Otthon egyedül sokkal nyugodtabban edzhetsz emberek, nyüzsgés és "konditermi zene" nélkül. Mindenkinek szüksége van egy kis egyedüllétre, csendre, az otthoni edzés erre is jó.


3. Egy CSOMÓ időt spórolsz meg

Hacsak nincs benne a munkaköri leírásodban, hogy menj el edzeni, akkor időt szakítani az edzésre nem egy könnyű dolog. Ez az egyik leggyakoribb ok, amiért az emberek az otthoni edzést választják. Nem kell a dugóban ülni, parkolóhelyet találni, stb. Így több időd marad az edzésre. Nem is beszélve arról, hogy megkeresni a konditermi bérlet árát, a benzinpénzt, a parkolás árát, stb. is sok-sok óra munkádba telik.

4. A pénztárcád hálás lesz neked

Egy havi kondibérlet kb. 10.000 Ft - alsó hangon. Ehhez hozzájön még az utazási költség, parkolás, stb. Évente simán 150.000 Ft - ot is költhetsz konditeremre, sőt ha még személyi edzőt is fogadsz, akkor ez az összeg a sokszorosára is tud nőni. Helyette letölthetsz edzésterveket, vagy feliratkozhatsz egy online személyi edző programjába.

Ha az utóbbi lehetőséggel élsz, akkor nemcsak, hogy hatékonyabban tudsz majd formálódni de még anyagilag is jobban jössz ki, mintha a kondibérlet mellé a személyi edző magas óradíja is társulna.


Itt meg is említem a simonfitness szuper programját. Nézd meg, hogy nálunk milyen eredményeket érnek el a kliensek.


Megnézem a Programot
 

Letölthető anyagok
error

Nézz be a többi social oldalamra is szuper tartalmakért!