Változz MOST


14 Nap - március 30-tól - április-13-ig edzünk

Tanuld meg a KLASSZ Táplálkozást és Formáld az alakod OTTHON!Csatlakozz a LEGHATÉKONYABB ÁTALAKÍTÓ FITNESZ PROGRAMHOZ.

Fejlődj és Formálódj Otthon, Okosan!

Az Edzésterved és az Edződ mindenhol a zsebedben.

Videóval rendszerezett edzésterved kalendáriumban követhető és az edzésnapok mozgathatóak, hogy egy hirtelen jött elfoglaltság se fogjon ki rajtad.


Lesz egy szuper DIÉTA TERVED sok hasznos leírással, étrend tippekkel, helyettesítési listával. Ezt használják a simonfitness kliensei is, akiknek az átalakulásait láthatod itt lentebb


Te fogsz kelleni a Motivációddal, illetve egy Okostelefon!


Heti 4 x 25-30 perces saját testsúlyos edzések. Akkor edzel mikor időd engedi.

Rövid Zsírégető edzések, Erősítő/Feszesítő edzések, Hasedzések, Láb/Fenék edzésekA simonfitness Exkluzív személyi edző Applikációjában rengeteg hasznos és értékes funkciót érsz el, amit más fitness program során soha.

Az applikáción belüli messenger biztosítja a folyamatos kapcsolatot, velem a privát edződdel.

Kommunikálni tudsz a többi klienssel is, motiváló lesz.


30 perc alatt elvégezhető edzésprogram, amelyet a simonfitness Applikációmban, könnyen követhető videók mutatnak be.


Rengeteg tipp, bónusz anyagok és motivációs tartalom az applikációban küldve.Diéta terv, helyettesítési lista, étrend tippek, a Sikeres Fogyókúra Alapszabályok e-book, amik biztos segítségek az életmódváltásban, illetve hosszan tartó megoldást biztosít.


Új alak és Gondolkodásmód, jobb teljesítmény az élet minden területén, magabiztos megjelenés.


ÁTALAKULÁSOK!

Videók és Fotók a kliensek 8 hetes átalakulásairól (görgess oldalra további átalakulásokért)

Az eredmény nem garantált és eltérhet a végleges eredmény.

EZ A PROGRAM SEGÍT…

30 perc ráfordításával naponta! Plusz.. segít, hogy az eredményeidet EGÉSZ ÉLETEDBEN MEGTARTSD!

ÍGY MŰKÖDIK

Ez az első edzésprogramod velem? Egyszerű és követhető lesz a folyamat.Akkor regisztrálj kérlek, ha komolyan változni akarsz!


00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


1Kiknek szól a program?
Mindenkinek, aki már betöltötte a 18. életévét és el tudja végezni a fentebb látható gyakorlatokat. Aki időt, pénzt szeretne spórolni és OTTHON edzeni (edzőteremben is végezheted) Több időt töltve a családdal és motiválni a család tagjait azzal, hogy látnak téged otthon mozogni. Ami nagyon fontos,hogy ezzel az Extrém Zsírégető/Életmódváltó programmal, nem csak a pocakot, úszópárnát és a felesleges testzsírt fogod eltüntetni (látható és rejtett testzsír egyaránt) ,hanem rengeteget fejleszt az izomzatodon (feszesít, viszlát narancsbőr ), illetve az állóképességeden is. Kliensek jelzik 2-3 edzésnap után, hogy jobban alszanak, kelnek és teljesítenek a nap folyamán.
2 Mikor fogok eredményt látni?
Ha követed az edzéseket és az táplálkozási tervet, akkor már akár 7 nap után érezhető lesz a változás. Nyugi, nem kell nélkülöznöd! Megtanítalak, hogy fogyhatsz okosan, és tarthatod meg a formád, pizza, hamburger mellett is. (Tartani kell a 80/20 szabályt – 80% tápláló, 20% kevésbé tápláló kaja) Szépen olvadnak majd a centik… A lényeg, hogy tudd miért csinálod. Ne akarj szuper gyors fogyást, mert az betegséghez vezet. Nagyon egészségtelen. Lásd fogyasztó porok, kapszulák stb.
3Fog kelleni eszköz az edésekhez?

Szinte minden edzés saját testsúlyos, tehát csak te kellesz!

Lesz 1-2 olyan edzésnap, amikor kell egy kis ellenállás, de ide megfelel pl.: 2 db teli ásványvizes palack (2 -1,5 literes), vagy kis kézi súlyzó (ha akarod). Bármilyen tárgy, amit meg tudsz 2 kézzel fogni és van legalább 2-5 kg!

4Milyen fitness, állóképességi szintem kell legyen a program kezdéséhez?
Teljesen rendben van, ha kezdő vagy. Ha már haladó szinten vagy, tehát szoktál edzeni, sportolni, akkor is szuper lesz a program számodra, ugyanis tudod emelni a szintet, sorozatok számát, ellenállást! Meglátod, hogy 1-2 hét és egyre jobban fog menni minden. Bele fogsz szeretni az edzésekbe és magasabb szintre szeretnél majd lépni 🙂 (lesz rá lehetőség)
5Vannak videók a programban?

Az egész program az exkluzív személyi edző applikációmban történik. Minden napra videóval rendszerezett edzésprogram, illetve hasznos tippek edzés leírás, motiváció.

Most még nem tudod elképzelni, de annyit mondok neked, hogy az emberek beleszeretnek a programba és sokan ki sem szállnak, ugyanis van lehetőség mindenkinek tovább folytatni. Ilyen koncepcióval, technikával, mint az applikációm, még nem találkoztál!

Az applikáció rengeteg funkcióval segít követni a változásod.

6Mikor tudom elkezdeni a programot?
A program 2019 augusztus 1-én indul és 14-én lesz az utolsó edzésnap. Ezután természetesen lesz lehetőség folytatni és olyan eredményt elérni, amiről lehet már régóta álmodozol. Légy más mint a többi és dönts most.
7Fog ez a program segíteni nekem, ha én Nő vagyok?
Természetesen fog. Hölgyeknek és Uraknak egyaránt hatékony a program. Nem számít a jelenlegi erőnléted, fitness szinted sem! A helyzet, hogy a program kezdetekor van, aki az edzés felét tudja elvégezni. 1 hét után jönnek az üzik, hogy “Simi, igazad volt...Már simán megy 3-4 kör is” Tehát, ahogy erősödsz és olvad le a testzsír, egyre jobb lesz az állóképességed is és nem fogsz hinni a szemednek, mennyit fejlődsz és mennyivel jobb lesz a teljesítő képességed bármit is veszünk figyelembe. :)
8Milyen anyagokat kapok? ( táplálkozás, edzés stb.)
Mivel számomra fontos, hogy valóban meg legyen a kitűzött cél és bátran merd ajánlani ismerőseidnek is a programjaim, így olyan táplálkozási, motivációs, és egyéb anyagokat kapsz, amikkel nekem is sikerült lefaragnom 13 kg fölös testzsírt és több 1000 kliensemnek is sikerült változni. Természetesen nem garantált ez a súlyvesztés. Ez személytől függ. Megtanuljuk, hogy miképp éred el és tudod majd élet végig megtartani a formás alakod, kirobbanó formád!
9Magyarországon kell éljek, hogy elérhető legyen számomra a program?
Nem! A program teljesen digitális, tehát elérhető bárkinek, bárhonnan, bármilyen eszközről! 17 Országból vannak klienseim. A zsebedben lesz az edződ és az edzésterved is a 14 nap alatt. Ne habozz, csatlakozz a mi kis SimFitt közösségünkhöz már ma :) Várunk

Letölthető anyagok