Miért vagy még túlsúlyos?

túlsúly
 

Miért vagy még túlsúlyos?

Az igazság arról, hogy miért nem tudsz fogyni-zsírt égetni!


Ez ismerősnek tűnik?

A hétvégén a tükörben nézel, és nem vagy elégedett azzal, amit látsz!

Lehet, hogy úgy ébredtél fel, mint egy nulla, és észreveszed, hogy még mindig nem tettél semmilyen előrelépést a súlycsökkentés, és a magabiztosság megszerzése érdekében, hogy levehesd a pólót majd nyáron.

Úgy döntesz, elég , így nem mehet...

Ideje változtatni.

DE .... azt mondod, hogy "Hétfőn indulok", és folytatod az élvezetet, a hétvégét, miközben néhány sört betöltesz mindenféle szemét gyorskajával.


Hétfő érkezik, és tűzben égsz.

Megölöd magad az első edzésen. Nagyon frankón kajálsz. A dolgok remekül mennek. A lendületed a nap folyamán felépül, mivel edzettél, és jól kajálsz.

Aztán a pizza péntek körül ott figyel az irodában (rendelnek a kollégák is, könnyű procedúra – felemelem a telefont és ott  a gyors kaja), és úgy döntesz, hogy van egy szeleted.

De egy szelet nem elegendő , mivel nincs benne elegendő tápanyag ... így folytatod ’mindent bele’ és 4 szelet megy le.


Tudom, hogy működik, mivel én is voltam így! Ez nem csupán feltételezés, hanem Tény!


A dolgok nagyszerű értelme - ez tényleg nem nagy dolog…

4 szeletnyi pizza körülbelül 1000 kalóriát tartalmaz, így feltételezve, hogy ugyanazon a napon hasonlóan étkezel, akkor valószínűleg csak 500 kalóriával jutott be több a nap folyamán.


Oké ... nincs gond.

A következő napon úgy vagy, hogy mi gond lehet ha ...

De nem, nem! Elcseszted!

Az agyad elkezdi mondani, hogy "hallgasd, te összezavarodtál - tehát most már a nap bármely szakában könnyedén azt mondod, hogy már mindegy erre a napra mit eszek" - így a 4 pizza után desszert lesz. Ezután megállsz egy Burgerre és krumplira munka után. Azután este lehet becsúszik egy kis Milka csoki, valami magas cukortartalmú keksz stb…

Most - nyilvánvalóan ez egy lehangoló pillanat számodra! Az egyik dolog, amit a klienseimmel  kidolgozok, hogy segítsek nekik irányítani az ilyen pillanatokat.

De itt az a dolog ... a logikusnak gondolt következtetés részedről az, hogy szombatig még nem számít, és eszek amit eszek.

Persze .... de nem.

Az agyad azt mondja: "Haver, most tényleg össze - vissza vagy - akár hétvégéről átviszed ismét a másik hétre, és rengeteg nem tápláló-hízlaló dolgot viszel be hétfőn, szintén"


Hétfő - hétfő - hétfő

Ez a varázslatos nap, amit újra belősz magadnak.

Ez az a nap, amikor Transformersnek, SuperMannek érzed magad, és azt mondod          

         

Na, majd Most?

Nos ... ez a mentalitás lehet az egyik oka, hogy még mindig túlsúlyos vagy ...


Tehát mi a megoldás?

Elsősorban a gondolkodásmód változtatás – Nem az edzés – nem a diéta…

Ez is jön majd!

Először gondold át, hogy miért szeretnél változtatni, és ezt ne csak 1-2 hónapra, szezonra lődd be!

Miután belátod, hogy a rendszertelen táplálkozás hová vezet, változni tudsz majd, mivel belátod, hogy hiba van a rendszerben! Megtanulod, hogy TE is ehetsz hamburgert, pizzát stb. – annyi a titka, hogy 80-90% tápláló étel, és 10-20% akár gyorskaja mellett is fogyni tudsz. (ennek rendszeréről később beszélek)

Megtanulod, hogy a munkahelyen is égethetsz kalóriát – irodában tölts a 6-8 órás telefonos munka mellett 1 órát álló telefonálással egy 75 kg-os ember 155 kalóriát éget el ebben a formában!

Megtanulod, hogy a bevásárló centerben a mozgó lépcső helyett a lépcsőt használd, és lehet van lehetőséged munkába biciklivel menni..

Megtanulod, hogy az élelmiszeripar ’hízlal’ minket az olcsó élelmiszerek, táplálékok előállításával (az olcsó, feldolgozott kaják stb. tele vannak cukorral +)

Megtanulod, hogy a haszontalan műsorok a TV-ben, ’hízlalnak’, és butítanak! Kelj fel!

Megtanulod, hogy nem csak az esztétika miatt fontos az aktív életmód – a szervezeted jobban és tovább képes dolgozni, ha odafigyelsz rá!Szeretnél változást az életedben, és bátran fürdőruhába bújni?

Ez a Te segítséged

 

Letölthető anyagok
error

Nézz be a többi social oldalamra is szuper tartalmakért!