Hűsítő mascarponés desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz

 

Hűsítő mascarponés desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz!

Hozzávalók a krémhez (1 személynek): 

- 2-3 evőkanál mascarpone

-1 tojásfehérje

- stevia vagy más természetes édesítőszer (ízlés szerint)

- Ízlés szerinti, saját hozzávaló (bővebb infó lentebb) 


Elkészítés:

1,  Verjük fel a tojásfehérjét, kemény habbá.

2,  Keverjük össze a mascarponét és a természetes édesítőszerünket (stevia, méz, stb. DE NEM    sima édesítőszer vagy fehér/barna cukor)

3,  Óvatosan adjuk hozzá a tojásfehérjét a mascarponéhoz.(nem fontos teljesen elkeverni. Ízlés szerint hagyhatjuk "márványosan" is!)

4,  Egy pohárba tegyük bele a saját hozzávalónkat, ami lehet eper, barack, szeder, málna, mogyoróvaj, méz, illetve más egészséges dolgok.

5,  Kanalazzuk bele a pohárba a mascarponés krémet.

6,  Tegyük egy fél órára a hűtőbe, hogy frissítő és hűs legyen a desszertünk.

Nagyon finom desszertet kapunk és mindenki saját maga ízlésére szabva tudja elkészíteni, illetve szénhidrátban alacsony édességet kapunk, ami szintén egy előny!

Készítsétek el otthon és osszátok meg a Simonfitness közösségével a Ti desszertetekről készült képet! Kíváncsian várom az eredményeket! 

Kattints ide lentre a megosztáshoz

 
Letölthető anyagok
error

Nézz be a többi social oldalamra is szuper tartalmakért!