Mi van a könyvben?

Egy pár oldalon olvashatsz arról, hogy mik azok a fogyókúrás szabályok, amiket, ha betartasz jóval előbb érsz célba és valóban meg is fogod tudni tartani a szuper formád.

Rengeteg ember ott rontja el, hogy nem a jó úton indul el, mikor tervbe veszi, hogy le kell faragnija a súlyából, centikből, és mivel nem jön az eredmény, gyorsan fel is adja.


A barát, barátnő diétáját követi.


Azt gondolja, hogy a zsírégető kapszulák, porok, táplálékkiegészítők majd csodát okoznak.


Koplalással lefogy valamennyit, aztán visszajön a plusz súly, amit leadott (JoJo effektus)


Be akarja csapni a szervezetét, aminek valójában igen is kell a táplálék


Elvonja a szénhidrátot a szervezetétől, mert azt hallotta az helyes.


Sürgeti a fogyást. (MENNYI IDŐ ALATT RAKÓDIK FEL A SOK TESTZSÍR?)TÖLTSD LE INGYEN

(Kérlek ellenőrizd le az e-mail címed pontosságát.)

(Figyeld a 'SPAM' ládát is.)Röviden Rólam - Simon László vagyok


Nincs is jobb érzés számomra, mint embereknek segíteni elérni a céljaikat. Elmesélném, hogy mielőtt a személyi edzői hivatást választottam, az életem érdekesen alakult. Sok területen próbálkoztam: környezetvédelmi technikusként végeztem 2001 évében. Megjártam több országot, éltem Angliában két különböző városban, Dániában. Baristaként dolgoztam – jó fizetés, jó környezet – de mégsem voltam elégedett. Eljártam edzőterembe, jártam futni, kitöltötte a sport a mindennapjaimat. Amikor leültem és átgondoltam a helyzetem, rájöttem valamire. Nagyon szeretek sportolni, és nagyon szeretek új emberekkel ismerkedni és barátságokat ápolni. Bevillant egy kép az edzőteremből, ahol is egy személyi edző órát adott. Meg is volt a kristálytiszta kép. Személyi edző leszek! Beiratkoztam, elvégeztem a fitness edző, majd a személyi edző tanfolyamot. Rengeteg idő és munka volt benne, de fel sem tűnt, mivel tudtam, hogy nincs más amit szívesebben csinálnék.

Letölthető anyagok