CSATLAKOZZ

a LEGHATÉKONYABB ÁTALAKÍTÓ FITNESZ PROGRAMHOZ, amivel mindezt egy otthoni vezetett program keretein belül éred el! Az Edzésterved és az Edződ mindenhol a zsebedben

A simonfitness Exkluzív személyi edző Applikációjában rengeteg hasznos és értékes funkciót érsz el, amit más fitness program során soha. Videóval rendszerezett edzésterved kalendáriumban követhető és az edzésnapok mozgathatóak, hogy egy hirtelen jött elfoglaltság se fogjon ki rajtad. Tudom milyen mikor a gyerkőccel hirtelen menni kell. :)

Az applikáción belüli messenger biztosítja a folyamatos kapcsolatot, velem a privát edződdel.

Kommunikálni tudsz a többi klienssel is, mivel belső csoport is van az appban, motiváló lesz.


30 perc alatt elvégezhető edzésprogram, amelyet a simonfitness Applikációmban, könnyen követhető videók mutatnak be. Okostelefonra letöltve mindig veled tudok lenni és bármikor elérsz.


Rengeteg tipp, bónusz anyagok és motivációs tartalom az applikáción és e-mailen küldveDiéta terv, helyettesítési lista, étrend tippek, motivációs és életmód e-bookok, amik biztos segítségek az életmódváltásban, illetve nem ideiglenes, hanem hosszan tartó megoldást biztosít.


Új alak és Gondolkodásmód, jobb teljesítmény az élet minden területén, magabiztos megjelenés.


A győztes felkerülhet a szuperül teljesitők/átalakulók
fotó albumába a simonfitness oldalon.

A Program Limitált fős. Regisztrálj Most.

ÁTALAKULÁSOK!

Videók - Fotók kliensekről (görgess oldalra további átalakulásokért)

EZ A PROGRAM SEGÍT…

30 perc ráfordításával naponta! Plusz.. segít, hogy az eredményeidet EGÉSZ ÉLETEDBEN MEGTARTSD!

SZABÁLYZAT


Az Extrém Zsírégető/Életmódváltó program időtartama – Amely minden hó 3. hetében kezd (hétfő). A 8 hetes program fix időben kezd és fix futamidős. Hosszabításra nincs lehetőség.


Jogosultság – Egy személy csak egy jelentkezést adhat le. Férfi és női résztvevőket is várok, de legalább 18 évesnek kell lenned, ha jelentkezel. Mivel a kihívás már nemzetközi, kérlek vedd figyelembe az időeltolódást.


Képek – 3 fotót fel kell töltened miután az Applikációt letöltötted.(nem kötelező, de melegen ajánlott, mivel nagyon nagy motivációt ad, ha útközben látod a változásokat. ( Garantálom ) Ebben segít a demó videó, és a példa fotó is. A képet jó testtartásban készítsd, a fotók tiszták legyenek, jó fények mellett. Alsóneműben vagy fürdőruhában érdemes lenni. Legyen egy kép előlről, oldalról és hátulról, nyaktól térdig legalább. Olyan kép, amelyen nem látni a test formáját, olyan ruhában, amelyben nem látni a test formáját nem érvényesek. Nem szükséges, hogy az arcod is benne legyen a képben, elég nyaktól lefelé.


Regisztrálok a programba

ÍGY MŰKÖDIK

Ez az első edzésprogramod velem? Velem egyszerű és követhető lesz a folyamat.


Az edzések intenzívek és hatékonyak lesznek, otthon el tudod végezni őket, így több időt tölthetsz a családdal. Az étrend tervek szintén hatékonyak, rugalmasak, hogy ne azt érezd nélkülöznöd kell. Folyamatos motivációra számíthatsz az egész program alatt, a simonfitness applikáció privát csoportjában és zárt Facebook csoportunkban.

1Kiknek szól a program?
Mindenkinek, aki már betöltötte a 18. életévét és el tudja végezni a fentebb látható gyakorlatokat. Aki időt, pénzt szeretne spórolni és OTTHON edzeni (edzőteremben is végezheted) Több időt töltve a családdal és motiválni a család tagjait azzal, hogy látnak téged otthon mozogni. Ami nagyon fontos,hogy ezzel az Extrém Zsírégető/Életmódváltó programmal, nem csak a pocakot, úszópárnát és a felesleges testzsírt fogod eltüntetni (látható és rejtett testzsír egyaránt) ,hanem rengeteget fejleszt az izomzatodon (feszesít, viszlát narancsbőr ), illetve az állóképességeden is. Kliensek jelzik 2-3 edzésnap után, hogy jobban alszanak, kelnek és teljesítenek a nap folyamán.
2 Mikor fogok eredményt látni?
Ha követed az edzéseket és az táplálkozási tervet, akkor már 2-3 hét után szemmel látható eredményeket érhetsz el. Nyugi, nem kell nélkülöznöd! Megtanítalak, hogy fogyhatsz okosan, és tarthatod meg a formád, pizza, hamburger mellett is. (Tartani kell a 80/20 szabályt – 80% tápláló, 20% kevésbé tápláló kaja) Szépen olvadnak majd a centik… A lényeg, hogy tudd miért csinálod. Ne akarj szuper gyors fogyást, mert az betegséghez vezet. Nagyon egészségtelen. Lásd fogyasztó porok, kapszulák stb.
3Fog kelleni eszköz az edésekhez?

Szinte minden edzés saját testsúlyos, tehát csak te kellesz!

Lesz 1-2 olyan edzésnap, amikor kell egy kis ellenállás, de ide megfelel pl.: 2 db teli ásványvizes palack (2 -1,5 literes), vagy kis kézi súlyzó (ha akarod). Bármilyen tárgy, amit meg tudsz 2 kézzel fogni és van legalább 2-5 kg!

4Milyen fitness, állóképességi szintem kell legyen a program kezdéséhez?
Teljesen rendben van, ha kezdő vagy. Ha már haladó szinten vagy, tehát szoktál edzeni, sportolni, akkor is szuper lesz a program számodra, ugyanis tudod emelni a szintet, sorozatok számát, ellenállást! Meglátod, hogy 1-2 hét és egyre jobban fog menni minden. Bele fogsz szeretni az edzésekbe és magasabb szintre szeretnél majd lépni 🙂 (lesz rá lehetőség)
5Vannak videók a programban?

Az egész program az exkluzív személyi edző applikációmban történik. Minden napra videóval rendszerezett edzésprogram, illetve hasznos tippek edzés leírás, motiváció.

Most még nem tudod elképzelni, de annyit mondok neked, hogy az emberek beleszeretnek a programba és sokan ki sem szállnak, ugyanis van lehetőség mindenkinek tovább folytatni. Ilyen koncepcióval, technikával, mint az applikációm, még nem találkoztál!

Az applikáció rengeteg funkcióval segít követni a változásod.

6Mikor tudom elkezdeni a programot?
Miután a ‘ REGISZTRÁLOK A PROGRAMRA’ kattintasz, meg tudod jelölni, hogy melyik hónapban szeretnél kezdeni. Minden hónap 3. hetének HÉTFŐJÉN (11-e –16-a között) indul programom, de ne húzd és told. Jelöld meg a legközelebbit, hogy mielőbb elérd a bomba alakod, illetve fontos megjegyeznem, hogy a programok Limitált fővel indulnak és, így nem mindenki tud bekerülni. Légy más mint a többi és dönts most. Regisztrációd után pár nappal, fogok küldeni részletes leírást és ebben lesz a fizetési lehetőség is. Online utalással, illetve bankkártyával fogsz tudni fizetni rugalmasan és biztonságosan.
7Fog ez a program segíteni nekem, ha én Nő vagyok?
Természetesen fog. Hölgyeknek és Uraknak egyaránt hatékony a program. Nem számít a jelenlegi erőnléted, fitness szinted sem! A helyzet, hogy a program kezdetekor van, aki az edzés felét tudja elvégezni. 2-3 hét után jönnek az üzik, hogy “Simi, igazad volt...Már simán megy 4 kör is” Tehát, ahogy erősödsz és olvad le a testzsír, egyre jobb lesz az állóképességed is és nem fogsz hinni a szemednek, mennyit fejlődsz és mennyivel jobb lesz a teljesítő képességed bármit is veszünk figyelembe. :)
8Milyen anyagokat kapok? ( táplálkozás, edzés stb.)
Mivel számomra fontos, hogy valóban meg legyen a kitűzött cél és bátran merd ajánlani ismerőseidnek is a programjaim, így olyan táplálkozási, motivációs, és egyéb anyagokat kapsz, amikkel nekem is sikerült lefaragnom 12 kg fölös testzsírt és több 1000 kliensemnek is. Megtanuljuk, hogy miképp éred el és tudod majd élet végig megtartani a formás alakod, kirobbanó formád!
9Magyarországon kell éljek, hogy elérhető legyen számomra a program?
Nem! A program teljesen digitális, tehát elérhető bárkinek, bárhonnan, bármilyen eszközről! 17 Országból vannak klienseim. Ne habozz, csatlakozz a mi kis SimFitt közösségünkhöz már ma :) Várunk

Letölthető anyagok