7 Tipp, hogy segítsek neked a súlycsökkentésben Most!

tippek fogyáshoz
 

7 tipp, hogy segítsek neked a súlycsökkentésben Most!


Nem egyszerű a felesleges testzsírtól megszabadulni, de nem is nehéz, ha tudod a trükköket!

Segítek!


1. Kerüld el a kevés tápanyagot tartalmazó diétákat, és a napi 1-2 alkalmommal való táplálkozást - nem működnek. Úgy enni, mint egy madár, néhány hét múlva visszaüt, és rosszul jársz, nagyon rosszul!

2. Vigyázz a ’folyékony’ kalóriákkal. A kávézók 'hab emeletes' italjai (pl.: Costa, Starbucks), szénsavas üdítők, gyümölcslé és az "egészségesnek" kikiáltott italok cukorral, és kalóriákkal vannak feltöltve. Felejtősek…

3. Légy óvatos az olyan ételekkel, amelyek zsírral, és cukorral vannak tele. Nagyon könnyű túlenni magad, mert képesek megkerülni a 'kalória kontrol központod', és az agyad 'kedvtelési' központjába landolnak.(eszel, de nem is kell a szervezetednek az a falat)

4. Nehéz túlenni magad a zöldségekkel. Egyél többet!

5. Emelj súlyokat, és csinálj valami kardiót. Mindkettő nagyszerű

6. Különleges alkalom legyen az étkezés. (rágd meg rendesen az ételt, hogy könnyebb legyen az emésztés) Tegyél más dolgokat, mint például a szabadtéri kalandozás, a filmnézés, a szex, a város körül járás stb.

7. Kerüld el a nassolást. A nassolás nem rossz, de könnyen bánthat. Azok, akik azt mondják nekem, hogy "Nagy nasis vagyok", általában azok, akik szuper túlsúlyosak. Tehát ha egy snacket akarsz, tedd bele egy étkezési tervbe, és egy egészséges - tápláló snacket egyél, mint egy görög joghurt málnával-almával, vagy olajos magvak.


Huu, majdnem elfelejtettem...Itt a Nyár és nagyobb kedvvel nyúlunk az alkoholhoz, ami igencsak hízlal...Letölthető anyagok
error

Nézz be a többi social oldalamra is szuper tartalmakért!